El base Michael Machado i el pivot Igor Zaytsev ja són a Manresa. Els dos nous fitxatges de l'ICL Manresa ja s'han fotografiat amb la samarreta del club, tot i que la seva presentació com a noves incorporacions no es farà fins aquest dijous al vespre.

Mentre que Zaytsev ja s'ha pogut entrenar al costat dels seus companys, Machado ha arribat aquest dimarts al vespre a la capital del Bages i no es podrà exercitar fins aquest dimecres, encara que no es descarta que pugui debutar aquest proper diumenge, al Nou Congost, contra l'Herbalife Gran Canaria.

Machado ha arribat a un acord amb el Bàsquet Manresa per ser el reforç en la direcció de joc que necessita l'equip, cuer de la lliga ACB. L'ICL ho ha anunciat aquest dimarts de forma oficial. Des de feia dies, l'ICL buscava sense sort un base atesa la lesió del titular, el serbi Aleksandar Cvetkovic. Brion Rush, que ha tingut contractes temporals i que encara va jugar diumenge a Fuenlabrada ja s'ha devinculat del Manresa. En els darrers partits els bases de l'equip han estat Lluís Costa i el capità Román Montañez.

Si tot rutlla com s'espera, aquest dimarts mateix Machado ja estarà a Manresa per preparar el seu debut en el proper partit, el de diumenge a la tarda contra l'Herbalife Gran Canària, al Nou Congost, a partir de les 19 hores. També s'estrenarà l'altra fitxatge d'aquests darrers dies, l'ucraïnès Igor Zaytsev, En el cas de Machado, es tracta d'un base de 26 anys i 1,86 metres d'alçada que en les dues últimes temporades ha estat als equips alemanys de l'Oldenburg i el Rasta Vechta, a la Bundesliga. Bon director de joc, en aquesta temporada els seus promitjos són de 10 punts i 8 assistències, convertint-se en el millor passador de la lliga alemanya a les files d'un equip que havia acabat de pujar. Nascut al barri de Queen's, a Nova York, va tenir un pas efímer per la NBA, amb 6 partits als Houston Rockets i 5 en els Golden State Warriors en la tmeporada 2012-13.

S'havia format en la universitat dels Gaels d'Iona i després de provar en la NBA va estar entres equips de la NBDL, els Rio Grande Vipers, els Santa Cruz Warriors i els Idaho Stampede. Va ser escollit en el millor cinc de debutants d'aquest lliga de desemvolupament de la NBA. En la temporada 2014 va jugar al Villeurbanne francès i després al Kalev d'Estonia.