El Baxi Manresa no podrà disputar el partit contra el Reial Madrid al WiZink Center (diumenge a les 12,30 hores) amb l'equip al complet. Hi haurà la baixa segura del seu base titular, Corey Fisher, que es va lesionar dijous en un dels entrenaments de l'equip.

El tècnic Joan Peñarroya ha avançat que Fisher no hi serà durant la roda de premsa prèvia al partit del cap de setmana i el club ho ha confirmat poc després. Fisher té una lesió al psoas, el muscle que uneix la cavitat abdominal amb la cuixa. "No sembla que sigui molt important, però és segur que no viatjarà" ha explicat l'entrenador d'un Bàsquet Manresa que es troba en setè lloc amb 13 victòries i 9 derrotes, i que s'enfronta diumenge a un Madrid que ocupa la segona posició. Les proves que s'han de fer a Fisher determinaran si només es perd el partit d'aquest cap de setmana o bé estarà fora de l'equip vàries setmanes. El dissabte dia 23 el Baxi rebrà el San Pablo Burgos i el dia 31 es visitarà el Barça Lassa.

A més de la baixa de Fisher, el Manresa té el dubte de l'ala Pere Tomàs que no va poder acabar el partit amb l'Obradoiro per culpa d'un cop a l'espatlla, en el tercer quart. Peñarroya ha comentat que encara té inflamada "la zona articular de l'espatlla" i que no s'ha entrenat durant la setmana, tot i que no està descartat per diumenge. Guillem Jou es troba millor de les seves molèsties al peu i Cady Lalanne "ha estat tres dies al llit amb un procés víric, amb la laringe afectada, però ja es troba millor". Peñarroya comenta sobre el partit que "jugar al WiZink Centre i contra el Madrid sempre motiva, esperem fer-ho bé. En el partit al Congost, de fa poques setmanes, vam aconseguir plantar cara i, per aconseguir un millor resultat, ens va faltar més encert i tranquil·litat".