Segueix-nos a les xarxes socials:

El Baxi cau de forma digna amb el Madrid

Uns manresans molt tocats per les baixes posen fi a una gran temporada

Baxi Manresa - Reial Madrid

30

El Baxi Manresa no ha pogut donar la gran sorpresa i ha caigut amb claredat davant el Reial Madrid en el segon i definitiu partit dels quarts de final de la Lliga Endesa (73-88). D'aquesta manera els bagencs, que comptaven amb les baixes de Corey Fisher, Ryan Toolson i Erik Murphy, han tancat una temporada que ha estat del tot històrica.

Els jugadors dirigits per Pablo Laso han sortit disposats a endur-se el triomf des del principi, i en el primer quart ja han assolit marges de quinze punts (11-26). En el segon període els madridistes han seguit mostrant-se superiors i han arribat a la mitja part de l'enfrontament amb dinou punts de desavantatge (28-47).

En el tercer quart la tònica ha estat pràcticament la mateixa, i el Madrid ha arribat als deu darrers minuts amb el matx totalment sentenciat (45-71). En els deu darrers minuts, els blancs s'han relaxat i el conjunt de Joan Peñarroya, que ha repartit minuts entre tots els jugadors, ho han aprofitat per fer gaudir per darrera vegada la fidel afició manresana.

Prem per veure més contingut per a tu