El Baxi Manresa no ha pogut donar la gran sorpresa i ha caigut amb claredat davant el Reial Madrid en el segon i definitiu partit dels quarts de final de la Lliga Endesa (73-88). D'aquesta manera els bagencs, que comptaven amb les baixes de Corey Fisher, Ryan Toolson i Erik Murphy, han tancat una temporada que ha estat del tot històrica.

Els jugadors dirigits per Pablo Laso han sortit disposats a endur-se el triomf des del principi, i en el primer quart ja han assolit marges de quinze punts (11-26). En el segon període els madridistes han seguit mostrant-se superiors i han arribat a la mitja part de l'enfrontament amb dinou punts de desavantatge (28-47).

En el tercer quart la tònica ha estat pràcticament la mateixa, i el Madrid ha arribat als deu darrers minuts amb el matx totalment sentenciat (45-71). En els deu darrers minuts, els blancs s'han relaxat i el conjunt de Joan Peñarroya, que ha repartit minuts entre tots els jugadors, ho han aprofitat per fer gaudir per darrera vegada la fidel afició manresana.