Segueix-nos a les xarxes socials:

Pablo Laso: «Parla molt bé del meu equip haver vençut en una pista tan difícil»

Pablo Laso: «Parla molt bé del meu equip haver vençut en una pista tan difícil»oscar bayona

Un Pablo Laso que suava força va anar ràpid a fer la roda de premsa per evitar perdre l'AVE que havia de portar l'expedició blanca de Lleida a Madrid. Després de quatre derrotes, va posar en valor una victòria contra un equip que «venia jugant molt bé. Sabíem que calia actuar amb energia. Ells han pogut capgirar el resultat i quan semblava que les coses estaven pitjor hem fet una passa endavant, ofensivament i defensiva. Hem tingut la paciència de buscar la millor situació en atac, ser sòlids defensivament, hem capturat rebots i hem tret endavant un partit complicat que ens fa estar contents per vèncer a una pista tan difícil com aquesta».

Va recordar que «sempre costa guanyar aquí. De vegades la diferència pot ser més gran i al primer quart ha passat. Però això passa en un pavelló que dona tan suport al seu equip. Han aportat molta energia i han jugat molt agressius. Parla molt bé de la recuperació final del meu equip en termes de saber patir i ser capaços de lluitar fins al darrer moment».

Laso va afegir que «hem perdut massa pilotes, han recuperat moltes pilotes en primera línia i han fet bàsquets en cursa. Hem de millorar, però també és mèrit de la seva defensa. Ells et volen treure del partit defensivament. Són un equip molt treballat».

Prem per veure més contingut per a tu