Segueix-nos a les xarxes socials:

El Barça serà el rival del Baxi en una semifinal de la Lliga Catalana

El Barça, vigent campió de la competició, serà el rival del Baxi Manresa en una de les semifinals de la Lliga Catalana que tindrà lloc el divendres 4 de setembre al Palau Blaugrana. El partit es disputara a les nou del vespre. Abans, a les 18.30 hores, s'haurà disputat la primera semifinal del torneig, entre el MoraBanc Andorra i el Joventut. La final del torneig serà el diumenge, dia 6, també a les nou del vespre. El partit de consolació es disputarà a les quatre de la tarda.

Ahir es va donar a conèixer tot el calendari de les diferents Lligues Catalanes. La femenina també es jugarà al Palau Blaugrana el mateix dia 6 de setembre i enfrontarà el Cadí la Seu amb l'actual campió, l'Spar CityLift Girona. Es tracta dels dos únics conjunts catalans de la màxima categoria del bàsquet femení estatal.

Tots al mateix grup a l'EBA

Pel que fa a la lliga EBA, es manté l'estructura prèvia de vuit grups amb una fase prèvia que es disputarà el 20 i el 27 de setembre i el 4 d'octubre. Els quatre equips de les nostres comarques, el Monbus Igualada, el CB Artés, el CB Martorell i el Tenea Esparreguera, han estat inclosos en el mateix grup, el 4. La llista de tots els grups d'aquesta fase és:

grup 1: CB Valls, CB Salou, Alpicat i AD Torreforta; grup 2: CB Quart - Germans Cruz, CB Vic-Universitat de Vic i Sol Gironès Bisbal Bàsquet; grup 3: Maristes Ademar, AE Badalonès i Joventut Badalona; grup 4: Monbus CB Igualada, CB Artés, CB Martorell i Tenea-CB Esparreguera; grup 5: Ripotrans Lliçà d'Amunt, UE Mataró-Germans Homs i Mataró Parc Maresme; grup 6: BBA Castelldefels, Camping Bianya Roser i Jac Sants ; grup 7: CB Granollers 1-Pisos.com, DM Group Mollet i Baricentro Barberà; grup 8: UE Sant Cugat Negre, MCNTeam SESE i FC Martinenc Bàsquet.

Prem per veure més contingut per a tu