Segueix-nos a les xarxes socials:

Bàsquet/Lliga Endesa

El Breogán perd el base Bell-Haynes, per covid, per jugar diumenge contra el Baxi

El jugador canadenc s'hauria pogut contagiar dissabte passat contra el Gran Canària, equip que havia declarat dos positius

El Breogán perd el base Bell-Haynes, per covid, per jugar diumenge contra el BaxiC. Castro/ACB Photo

El Río Breogán, rival del Baxi Manresa en el partit que tots dos equips han de jugar al Nou Congost el proper diumenge, ha perdut el base canadenc Trae Bell-Haynes per a aquest duel. Aquest dijous a la tarda el diari El Progreso ha explicat que un jugador havia donat positiu en les proves que es va fer tota la plantilla després d’haver-se enfrontat dissabte passat al Gran Canària en partit de lliga. Al vespre ha revelat que el positiu era Bell Haynes. Immediatament, el conjunt gallec ha iniciat els protocols i va aïllar el jugador. Si d’aquí a diumenge no apareix cap altre cas, la disputa del partit no hauria de perillar.

El conjunt canari, rival del Breogán en el partit de lliga passat, ja va jugar i guanyar el seu partit d’Eurocup de dimecres contra el Bourg francès amb les baixes de Nico Brussino i Oliver Stevic, que van jugar a Lugo i que són els dos afectats que haurien pogut transmetre el virus a Bell-Haynes.

La Copa del Rei, a Granada

D’altra banda, l’ACB ha comunicat també aquest dijous que la propera edició de la Copa del Rei es disputarà a Granada, amb la qual cosa la competició torna a aquesta ciutat per primer cop des del 1995, quan l’Estudiantes va guanyar el torneig. El fet que aquest any la Copa es disputi en una ciutat sense equip a l’ACB provoca que els vuit primers classificats hi entrin directament sense esperar a veure si l’amfitrió es troba per sobre o per sota d’aquesta plaça.

Prem per veure més contingut per a tu