Segueix-nos a les xarxes socials:

El Catalana Occident cau en el debut llastat a la Minicopa per les pèrdues de pilota (77-64)

L'equip de Gerard Carrión ha anat a remolc tot el partit contra una Penya que no ha donat opcions als manresans

MiniCopa | Joventut - Catalana Occident Manresa, en imatges

9

Les 38 pilotes perdudes van ser una llosa massa difícil de superar per al Catalana Occident Manresa en el seu debut a la Minicopa Endesa. Els bagencs van caure per 77-64 davant d’un Joventut que no va ser superior en tres dels quatre quarts en disputa, molt igualats, però sí en el segon, en el qual va aconseguir una renda de divuit punts, després d’un parcial de 17-0 (38-20) que va saber rendibilitzar fins al final. Els nois de Gerard Carrión tindran avui una altra oportunitat de mostrar el seu joc, però ho faran contra el Reial Madrid, favorit sempre en aquest tipus de tornejos, que ahir va patir molt per derrotar l’altre equip del grup, el potent i físic Cajasiete Canàries per 63-62, en un partit en què els insulars van disposar de l’última possessió per endur-se una sorprenent victòria. El partit podrà seguir-se en directe a les 10 h per la web de regió7.

Pel que fa al partit del Manresa, només va anar per davant en el marcador en uns segons del primer període, després d’un bàsquet de Lucas Sánchez i un tir lliure de David Feixa que van situar el momentani 13-15 en el marcador.

El Joventut es va encomanar als punts de Poblet i Garcia per arribar al primer descans amb un punt de diferència i, a partir d’aquest moment, es va escapar. Un parcial de 17-0 va ser demolidor. El Catalana Occident va arribar a perdre fins a 12 esfèriques en aquest tram de partit i l’escapada dels badalonins va ser coral, amb intervenció en l’anotació de gairebé tots els seus jugadors en pista.

Els manresans tampoc no van trobar Gerard Fernández, que havia estat la gran estrella de la ronda prèvia jugada a València fa més de dos mesos i que en aquest moment del partit només va anotar dos punts, i es va basar en els 4 de Llibert Font i els 2 de Kaid-Salah per arribar al descans amb un dèficit de dotze unitats que encara era remuntable.

En el Catalana Occident també va destacar la feina d’Echevarría, màxim anotador de l’equip amb 19 punts i tres triples anotats de tres intents. Un bàsquet de Gerard Fernández va posar el momentani 57-51, que hauria pogut fer entrar en dubtes l’equip verd-i-negre, però no va ser així. Una sèrie d’encerts del base Juher van tornar a allargar la distància fins als 12 punts en la interrupció i aquesta va arribar a ser de setze a poc del final, amb la qual cosa ja no hi va haver opcions reals de capgirar el resultat en una primera fase amb rivals molt exigents.  Pots recuperar el partit a continuació:

Granada oferirà una Fan Zona molt completa cada dia

L’ACB i l’Ajuntament de Granada han preparat un reguitzell d’activitats i propostes lúdiques per a la Copa. La coneguda com a Fan Zone Movistar funcionarà d’11 del matí a 6 de la tarda, repartida per diferents espais cèntrics de la ciutat: de la Carrera de la Virgen a la plaça de les Pasiegas, passant per la Fuente de las Batallas, la plaça del Carmen i la plaça de Bib-Rambla.

A més de descobrir l’Alhambra i el barri d’Albaicín, els aficionats del Baxi Manresa que es desplacin fins a Granada veuran exposicions fotogràfiques al mig del carrer i un metro personalitzat per a l’ocasió. La interacció serà el principal reclam de l’espai per als aficionats. Endesa apostarà per la realitat virtual i Toyota pel bàsquet real amb competicions de tirs lliures. També hi haurà música, a amb concerts i performances de DJs divendres, dissabte i diumenge a la Plaça de les Pasiegas, de la mà del Jardí de les Delícies. A Fuente de las Batallas hi haurà espai per a l’art i la pintura amb artistes que aniran creant obres molt diverses entre dijous i diumenge. I com a colofó, ​​a la plaça Nueva, l’acadèmia de ball BASMOVE posarà ritme a l’últim dia de la Copa del Rei. El moment més especial, però, serà la ja tradicional trobada de totes les aficions, el dissabte 19 des de les 11.30 h, a la plaça del Carme.

Prem per veure més contingut per a tu