Segueix-nos a les xarxes socials:

"Tenim la millor afició d’Europa", les reaccions després de la derrota

Jugadors i entrenador del Baxi reconeixen la superioritat del Tenerife, però reivindiquen la bona temporada que s'està fent

"Tenim la millor afició d’Europa", les reaccions després de la derrotaChampions League

Llàgrimes per haver-ho tingut molt a tocar, però no cares llargues, conscients que el rival havia estat superior. Això és en el que han coincidit el tècnic Pedro Martínez i la majoria dels jugadors del Baxi Manresa just acabar i en les hores posteriors de la derrota contra el Tenerife en la final de la Basketball Champions League. També hi van haver paraules d'agraïment als aficionats manresans.

Pedro Martínez:

-"El nostre problema era que no creàvem dubtes en l’atac del Tenerife. Intentàvem ser agressius però ells han trobat la manera d’encertar a prop de la cistella. A la segona part hem intentat canviar la defensa i ser més conservadors, però el Tenerife movia la pilota on tocava, ha fet grans tirs i finalment han guanyat perquè han jugat millor".

-"Ens ha faltat una mica d’energia. Hem intentat ajustar la defensa però no ha anat bé. Ells han tirat molt bé de 3 i aquí és quan s’ha trencat el partit. Hem intentat tornar amb bona mentalitat i amb molta lluita però no ha sigut possible.

-"La temporada continuarà sent històrica perquè no pot dependre de guanyar o perdre un partit, però ens hagués agradat guanyar el títol".

Chima Moneke

-"Tenim la millor afició d’Europa. Avui ha sigut increïble malgrat la derrota. Em fa ràbia no haver pogut veure com hauria sigut si haguéssim guanyat".

-Felicitats al Tenerife. Han estat el millor equip aquesta nit. Tot i així, estem fent una temporada infernal i estic molt orgullós de formar part d'aquest equip".

Yankuba Suma

-"Ja havent reflexionat una mica: no es pot estar trist quan dónes el màxim i no n'hi ha prou. Marxem d'aquesta competició amb el cap ben alt i deixant el nom del Bàsquet Manresa al capdamunt d'Europa. Orgullosos".

Dani Pérez

-"Ho hem donat tot, però han estat millors... felicitats al Tenerife. Gràcies pel suport, per l'esforç i per fer-nos sentir com si juguéssim al Congost, seguiu sent la P**A millor afició del món, amb diferència".

Joe Thomasson

-"Per sobre de tot estic agraït per l'oportunitat d'haver disputat un partit tan important. Tot i la derrota ha estat increïble. Vull fer un agraïment especial a tots i cadascun dels fans que han vingut, sou increïbles".

Guillem Jou

-"Tenim la millor afició del món! Eternament agraïts pel suport incondicional!".

Kyle Wiltjer (Tenerife)

-"Mai he vist res com això ni n'havia format part. Un gran respecte a tots aquests fans!!!" (dirigit a l'ambient i els càntics dels manresans felicitant els campions).

Prem per veure més contingut per a tu