Berga iniciarà el proper 7 de gener la primera fase de les obres de reparació i millora de les voreres entre la Plaça Viladomat i l´Avinguda del Canal Industrial, que aniran a càrrec de l´UTE adjudicatària Elèctrica del Cadí, SL i Construccions Beravi SL.

L´actuació que es durà a terme al Passeig de la Indústria es farà en dues fases, la primera va de la Plaça Viladomat al carrer Lluís Millet i la segona, del Lluís Millet a l´Avinguda del Canal Industrial.

Les obres consistiran en fer una plataforma única en la que convergeixen al mateix nivell vehicles i vianants. Les zones de vianants quedaran separades amb elements protectors. També es faran altres actuacions com la millora en la instal€lació de sanejament i enllumenat i el reblert dels escocells dels arbres de la part central del Passeig.

Els treballs afectaran als veïns i veïnes del Passeig de la Indústria, entre la Plaça Viladomat i el carrer Lluís Millet i la durada de les obres està previst que s´allargui aproximadament un mes.

Durant l´execució de l´obra no es podrà aparcar a la zona, que estarà degudament senyalitzada, i s´afectarà el mínim possible el pas dels vehicles.