Montse Venturós és la candidata escollida per la CUP per assolir l'alcaldia de Berga. La formació ha presentat la llista de persones que concorreran a les eleccions municipals del proper 24 de maig.

La CUP ha apostat per la incorporació de cares noves vinculades al partit i a l'esquerra independentista, com és el cas de la cap de llista, però també ha mantingut en les primeres posicions els actuals regidors al consistori Francesc Ribera 'Titot' i Oriol Camps.

La jove berguedana Montse Venturós ja va formar part de la candidatura de la CUP del 2007. Tot i no ser una de les cares més visibles de la formació, fa anys que treballa desde la base amb l'esquerra independentista a través del Casal Panxo de Berga.

Anna Alsina, un dels noms que fa uns mesos havia sonat com a possible candidata pels propers comicis, ocupa el número 2 de la llista i l'actual regidora Anna Maria Guijarro, que porta dos mandats al consistori berguedà, tanca la candidatura, apartant-se així de la primera línia política, tal i com ja havia anunciat.