06 de abril de 2015
06.04.2015

L'Ajuntament de Guardiola de Berguedà repara els carrers

El consistori ha rebut diverses ajudes de la Diputació de Barcelona per dur a terme les obres

06.04.2015 | 00:00
Plaça de l´Ajuntament, on s´actuarà

L'Ajuntament de Guardiola de Berguedà ha posat en marxa diverses obres per millorar l'estat dels carrers del poble. Segons el projecte d'obres, a què ha tingut accés aquest diari, "es tracta d'una actuació necessària de manteniment i conservació dels paviments existents en totes les places i carrers en què s'actua, que són de titularitat municipal". Les zones afectades són els carrers Nou, Hostal Nou, Estació, Carrilet i Camí Ral; la plaça Municipal i el passatge del Carrer Comerç.
El fet que, d'acord amb aquest document, justifica les obres és que a causa de les "inclemències meteorològiques molt acusades pel clima fred i humit de Guardiola de Berguedà", el paviment dels carrers i les places es degrada "amb un major grau respecte a altres poblacions" de la comarca i de tot el territori català.
Per combatre l'efecte del fred i la humitat sobre el paviment, s'han utilitzat un tipus de formigó i asfalt especials que resisteixen millor la potassa i les sals que s'han de llançar durant els mesos d'hivern per garantir la seguretat dels vianants durant les nevades i les glaçades.
Les obres tenen un cost total de 125.000 euros, amb IVA inclòs, que s'han finançat amb una línia de subvencions de la Diputació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

Enllaços recomanats: Premis cinema