'Les Quatre Estacions', del venecià Antonio Vivaldi és el primer dels concerts que es podrà veure enguany a Berga dins el Festival de Musica Antiga dels Pirineus, amb una producció pròpia centrada en aquesta obra, una de les més populars del repertori barroc. Serà aquest diumenge 3 de juliol a les 9 del vespre al Teatre Municipal

La col·lecció dels quatre concerts per a violí, cordes i continu, que Vivaldi va escriure cap el 1723, era una assignatura pendent del Festival. Aquestes 'Quatre Estacions' seran, sense dubte, les més pirinenques que s'han fet mai. En una iniciativa sense precedents, s'ha encarregat la producció al violinista lleidatà Joan Espina, que s'ha envoltat d'un potent planter d'instrumentistes especialitzats en la interpretació amb criteris històrics que tenen o han tingut alguna relació amb els territoris FeMAP.

Les entrades es poden comprar per Internet a la web del FeMAP o a presencialment a l'Oficina de Turisme de Berga, al preu de els 18 euros les anticipades i 15 euros la tarifa reduïda. El cost a taquilla és de 22euros la tarifa normal i 18 euros la reduïda. El preu d'entrada reduïda és per als Amics del FeMAP, per persones entre 15 a 25 anys i a partir de 65 anys, a més d'altres col·lectius que han signat un acord de col·laboració amb el FeMAP.