Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Àmbit de Recerques presenta l'edició especial de l'Erol d'articles queraltins

Queralt. Un paisatge patrimonial és el títol del nou número de l'Erol. L'Àmbit de Recerques del Berguedà ha apostat per treure a la llum una edició especial de la revista cultural amb motiu del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt. Un número que íntegrament recull reportatges i treballs de temàtica queraltina. Es tracta d'una publicació de 200 pàgines, moltes més que les que presenten els números trimestrals. És per això que és l'edició de Tardor/Hivern, corresponent als números 129 i 130.

L'Àmbit de Recerques del Berguedà presentarà aquest dossier monogràfic demà, dijous, a les 7 de la tarda a la sala de plens de l'ajuntament de Berga amb la presència de la historiadora Rosa Serra, mossèn Ramon Viladés i l'alcaldessa de Berga, Montserrat Venturós.

La revista recull treballs dividits en temàtiques a l'entorn de Queralt: història, art i patrimoni, entorn i espai, mirades i records i espiritualitat. Els textos han estat escrits per diversos historiadors i coneixedors del tema. En destaca l'article pòstum de mossèn Josep Maria Ballarín, que va morir el març i va ser capellà de Queralt.

Prem per veure més contingut per a tu