13 de febrer de 2017
13.02.2017
40 Años
40 Años

Bagà explica la seva estratègia de promoció del turisme sostenible a Donosti

Representants berguedans participen en una jornada sobre projecció europea

20.02.2017 | 11:07
Foto de familia dels participants a l´acte de Donosti

Bagà presenta aquest dilluns a la ciutat basca de Donosti la seva estratègia de promoció exterior a través del turisme sostenible en el decurs
d'una jornada sobre les possibilitats que ofereix la Unió Europea de cara als ens locals que alhora ha d'estimular la creació de xarxes col.laboratives d'ens supralocals


Fonts del consistori baganès han explicat que en el marc d'aquesta trobada, organitzada per la Diputació Foral de Guipúscoa, els ajuntaments de Bagà i de Vilafranca del Penedès han estat els ens locals seleccionats per tal de compartir la seva experiència i estratègia de projecció europea.


L'alcalde Nicolàs Viso és el representant del consistori berguedà. També hi participa Eduard Barcons gerent de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà. El batlle ha posat de relleu les potencialitats del municipi en àmbits com els esports de natura que l'han portat a acollir una competició internacional la Ultra Pirineu. També ha destacat el seu patrimoni arquitectònic i cultural com la "Fia Faia" , una celebració reconeguda el 2015 per la Unesco com a Patrimoni de la Humanitat.
El dirigent baganés ha compartit les línies de treball del consistori de cara a posar en funcionament, en el decurs del 2017, d'un pla d'internacionalització. Amb aquest pla es busca la promoció d'un model de turisme sostenible, la realització de polítiques culturals, i sobretot, impulsar projectes estratègics municipal gràcies a cofinançament europeu.

L'ajuntament de Bagà compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà. Fonts d'aquest ens han assegurat que actualment és el municipi amb menys habitants de la província de Barcelona que disposa d'una estratègia de promoció exterior.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

Enllaços recomanats: Premis cinema