Del 2 de juliol al 31 d'agost les piscines municipals de Berga acolliran la tercera edició del programa Salut a l'estiu amb activitats gratuïtes matí tarda per a tothom que té per objectiu promoure els hàbits saludables entre els veïns de la ciutat en els mesos de la calor segons ha explicat el regidor d'Esports Ivan Sánchez en la presentació d'aquesta iniciativa que es fa en col·laboració amb els centres esportius de la ciutat i la biblioteca Ramon Vinyes i Cluet.

Ivan Sánchez ha explicat que volen aprofitar l'estiu quan «la gent està més dinàmica per oferir a activitats gratuïtes en l'àmbit de la piscina municipal». Sánchez ha dit que el consistori aposta perquè «la gent mantingui hàbits saludables tot l'any» i ha destacat la col·laboració dels centres esportius que h fan possible: Alter Sport que hi és des de la primera edició, Centre Esportiu i Estètica Corporal (Ceec) i el Tossalet. «Berga té una gran virtut que és la seva gent i les seves entitats».

Per la seva banda Mario Erra del Ceec ha explicat que enguany s'oferiran noves activitats com la defensa personal, iniciació al karate o l'aqua -zumba. A part d'activitats com el ioga

Per la seva banda, Albert Navarrete d'Alter Sport ha destacat l'aposta del consistori per tal de portar l'esport a les piscines municipals per «promocionar els hàbits saludables». Navarrete ha dit que hi havia una graella variada d'activitats des de zumba, pilates, cardio- boxing o salut corporal.

Finalment Bea Rodríguez del Centre Esportiu El Tossalet ha explicat que a banda de les activitats que ofereixen dins del programa (zumba, aqua gym, entre d'altres) el dia 29 de juny a 2/4 de 8 del vespre es farà una exhibició de natació sincronitzada a les piscines exteriors. Un acte obert a tothom.

En total es faran 12 activitats diferents en sessions de matí i tarda del 2 de juliol al 31 d'agost a les piscines exteriors municipals de Berga adreçades a tots els públics