La Font del Ros es vesteix de gala. Aquest cap de setmana, el barri de la capital berguedana celebra la seva festa major que enguany arriba a la seva trentena edició.

Les activitats s'iniciaran divendres a la tarda amb una masterclass gratuïta de zumba a la plaça gran del barri, que continuarà amb una festa de l'escuma. A 2/4 d'11 de la nit, a la mateixa plaça, la música dels anys 70, 80 i 90 serà la protagonista amb el PD Urrixic.

De cara a dissabte, les activitats infantils seran les protagonistes a la plaça a partir de les 11, amb la presència també dels nans de la Bauma dels Encantats. Una de les activitats ja consolidades dins del programa d'actes és l'actuació a davant de la residència Sant Bernabé, perquè els interns puguin gaudir de la celebració. Enguany, dissabte a 2/4 de 6 de la tarda tindrà lloc la cantada d'havaneres a càrrec del grup Sac i Ganxo. Per primer cop, participaran d'aquesta actuació la flamant coral del barri de la Font del Ros, amb la interpretació d'algunes peces després d'unes setmanes d'assajos. Durant la nit de dissabte, la festa tornarà a la plaça del barri amb el ball a càrrec de l'orquestra Grand Prémier.

Les propostes de diumenge s'iniciaran a les 11 del matí amb la quarta mostra de puntaires. A les 12 del migdia, les exhibicions del gimnàs AlterSport prendran el protagonisme. A la tarda, per donar per acabada la celebració, hi haurà el berenar i ball de comiat amb el duet So Màgic.

Tant dissabte com diumenge, els jocs de tarda també formaran part del programa d'actes: dissabte, a les 4, el bar cerveseria Antònia acollirà el Concurs de Botifarra, i diumenge, la Granja de la Font del Ros, el concurs de Truc.

Durant tota la setmana, els veïns i visitants poden participar al segon concurs de tapes tastant les elaboracions que han preparat els establiments del barri.