Quatre empreses del Berguedà han rebut, enguany, un reconeixement de la Cambra de Comerç de Barcelona per la seva trajectòria. En el marc del tradicional Dia de la Cambra, que enguany celebrava la seva vint-i-dosena edició, es van lliurar els guardons commemoratius a un total de 106 empreses de la demarcació de Barcelona en reconeixement del seu esforç i consolidació en el temps. Com ja és tradicional, es van reconèixer les empreses que celebraven entre 50 i 200 anys de la seva fundació, i també 25 anys.

De la comarca del Berguedà, han rebut el distintiu Destil·leries Vila-Aromes del Queralt, de Berga, pels seus 100 anys; i per la celebració dels 50 anys, han rebut el guardó Auto Cadi, de Guardiola de Berguedà; Catalana de Piensos, d'Olvan; i Bar Santa Eulàlia-Bar del Pepe, de Berga.

Representants de les empreses berguedanes guardonades van assistir a l'acte de reconeixement a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, que va ser encapçalat pel president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, i la consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón.