29 de octubre de 2018
29.10.2018
Regió7

Milloren els talussos de la
C-16 on aquest juny hi va haver una víctima mortal

El Govern inverteix 450.000 euros per reposar malles fetes malbé i fer-hi millores

29.10.2018 | 17:49
Operaris treballant en la reposició de malles a un talús de la C-16 on s'actua

El departament de Territori i Sostenibilitat (Tes) de la Generalitat està duent a terme les obres de millora dels talussos de la C-16 en el tram, on el passat 30 de juny, la caiguda d?un roc va provocar una víctima mortal i tres persones ferides al punt quilomètric 111.

Fonts del TES han explicat que els treballs que s?hi duen a terme consisteixen en fer sanejament de talussos, renovació de malles de protecció i col·locació de noves malles. Les mateixes fonts han explicat que aquestes obres tenen un pressupost de 450.000 euros i es preveu que acabin a finals de gener del 2019.

Després de l?accident esmentat amb una víctima mortal , els alcaldes berguedans van expressar la seva preocupació per la seguretat d?aquesta via. Els dirigents locals van traslladar les seves inquietuds i preocupacions als responsables del Govern català que es van comprometre a dur a terme aquestes intervencions.

Es dóna la circumstància que a finals de maig, ja hi va haver una esllavissada molt gran al punt quilomètric 112 i la carretera  C-16 va estar tallada al trànsit durant hores mentre els equips de manteniment treballaven per sanejar el talús.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit