El departament de Territori i Sostenibilitat (Tes) de la Generalitat està duent a terme les obres de millora dels talussos de la C-16 en el tram, on el passat 30 de juny, la caiguda d?un roc va provocar una víctima mortal i tres persones ferides al punt quilomètric 111.

Fonts del TES han explicat que els treballs que s?hi duen a terme consisteixen en fer sanejament de talussos, renovació de malles de protecció i col·locació de noves malles. Les mateixes fonts han explicat que aquestes obres tenen un pressupost de 450.000 euros i es preveu que acabin a finals de gener del 2019.

Després de l?accident esmentat amb una víctima mortal , els alcaldes berguedans van expressar la seva preocupació per la seguretat d?aquesta via. Els dirigents locals van traslladar les seves inquietuds i preocupacions als responsables del Govern català que es van comprometre a dur a terme aquestes intervencions.

Es dóna la circumstància que a finals de maig, ja hi va haver una esllavissada molt gran al punt quilomètric 112 i la carretera C-16 va estar tallada al trànsit durant hores mentre els equips de manteniment treballaven per sanejar el talús.