L'Ajuntament de Gironella ha obert la convocatòria de subvencions per a activitats que portin a terme les entitats i associacions del municipi sense ànim de lucre. Aquestes subvencions se sumen als convenis vigents amb l'Associació Pro-Disminuïts Psíquics del Berguedà, amb Creu Roja del Berguedà i amb el Club Futbol Atlètic Gironella pel manteniment i neteja de les instal·lacions.

Enguany, la convocatòria disposa d'una partida de 27.000 euros i s'atorgaran les subvencions per la via de concurrència competitiva. Com en anys anteriors, les entitats hauran de justificar a través de les factures el 70% del pressupost presentat, independentment de l'import de la subvenció atorgada.

Roger Ballús, regidor d'Entitats, ha destacat la importància del teixit associatiu del municipi. Actualment, a Gironella hi ha més de 50 entitats registrades, xifra que va augmentat any rere any. Ballús ha explicat que amb aquestes ajudes l'ajuntament vol donar suport i acompanyar les entitats en els seus projectes, «sempre que siguin oberts a la ciutadana en general i integradors.»

Les sol·licituds es poden presentar fins el divendres 12 d'abril a les oficines de l'Ajuntament de Gironella.