Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Castellers de Berga actuen al portal de l'Àngel amb la colla de Barcelona

Els Castellers de Berga actuen al portal de l'Àngel amb la colla de Barcelona

Ahir, diumenge, els Castellers de Berga van tornar a actuar a la Diada de Can Jorba, al portal de l'Àngel de Barcelona, després de fer-ho també el 2014 i el 2015. Es tractava de la segona actuació de la temporada per als berguedans, després de debutar fa quinze dies a Gironella.

L'actuació a Barcelona dels de la camisa blava va ser destacada descarregant el 3 d e 7 i el 4 de 7. Van tancar la diada amb el 4 de 6 amb agulla. Els Castellers de Barcelona, per la seva banda, van descarregar el 5 de 7, el 4 de 8 i el 7 de 7. Els de Barcelona celebren, enguany, el seu 50è aniversari. Els Castellers de Barcelona també van descarregat el 3 i el 4 de 7 , com els berguedans, i també el 3 de 6 amb agulla.

La propera actuació dels Castellers de Berga serà el dissabte 13 d'abril a Guissona, amb els Margeners de Guissona i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts. Després de Setmana Santa, les actuacions tornaran el cap de setmana del 4 i 5 de maig on faran doblet: dissabte 4 a la Fira de Maig de Berga i diumenge 5 a la Fira de Primavera de Navàs.

Prem per veure més contingut per a tu