Ahir, diumenge, els Castellers de Berga van tornar a actuar a la Diada de Can Jorba, al portal de l'Àngel de Barcelona, després de fer-ho també el 2014 i el 2015. Es tractava de la segona actuació de la temporada per als berguedans, després de debutar fa quinze dies a Gironella.

L'actuació a Barcelona dels de la camisa blava va ser destacada descarregant el 3 d e 7 i el 4 de 7. Van tancar la diada amb el 4 de 6 amb agulla. Els Castellers de Barcelona, per la seva banda, van descarregar el 5 de 7, el 4 de 8 i el 7 de 7. Els de Barcelona celebren, enguany, el seu 50è aniversari. Els Castellers de Barcelona també van descarregat el 3 i el 4 de 7 , com els berguedans, i també el 3 de 6 amb agulla.

La propera actuació dels Castellers de Berga serà el dissabte 13 d'abril a Guissona, amb els Margeners de Guissona i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts. Després de Setmana Santa, les actuacions tornaran el cap de setmana del 4 i 5 de maig on faran doblet: dissabte 4 a la Fira de Maig de Berga i diumenge 5 a la Fira de Primavera de Navàs.