Els comerciants de Bagà es resisteixen a tenir un carrer del Raval sense vida a causa de l'imminent inici de les obres de reforma i han decorat el vial pintant a ter-ra dibuixos i jocs per als infants. L'Associació de Comerciants i Empresaris (ACE) de la vila ha volgut, amb aquesta acció, «posar una mica de vida» al carrer amb dissenys simpàtics que amenitzen el passeig als vianants.

Segons explica la presidenta de l'entitat, Joana Sales, la idea va sorgir de la secretària, Noemí Tejero, i l'execució serà provisional mentre van fent les obres del car-rer. «Serà efímer, però vam pensar que era una bona manera de donar vida i alhora fer publicitat de cada negoci». En aquest sentit, Tejero afegeix que «la nostra idea era que, mentre els pares comprin, els infants puguin jugar als jocs que hem fet». Així, entre els dibuixos que decoren el carrer hi ha una xarranca, un petit laberint, un vehicle que indica un taller de cotxes, un peix davant una peixateria, una bombeta davant d'una ferreteria, un xai davant d'una carnisseria i un raïm davant d'una fruiteria, entre altres creacions.

L'actuació té el consentiment de l'Ajuntament de Bagà i la col·laboració d'alguns pintors del poble, que han cedit la pintura. La presidenta de l'associació remarca que «els comerciants estan satisfets i el públic també», i assegura que ja els primers dies s'ha pogut veure els infants jugant amb les pintures al carrer mentre els pares i mares feien les compres.