Montse Venturós ha aconseguit revalidar la victòria a Berga La candidata de la CUP ha aconseguit un gran triomf i ha passat de 6 a 8 regidors, aconseguint més vots que a les passades eleccions. En total, la CUP ha aconseguit 3347 vots.

Per Venturós, els resultats revaliden la tasca de la CUP al capdavant de l'Ajuntament, un mandat marcat per l'estalvi i la judicialització de la política. "Els resultats són una victòria clara i un reconeixement a tota la tasca àrdua que s'ha fet al capdavant del consistori ", ha afegit. Venturós tornarà a exercir com alcaldessa de Berga durant els pròxims quatre anys després de la inhabilitació que l'ha mantingut apartada de la primera línia política durant els darrers mesos.

Declaracions de Montse Venturós

Declaracions de Montse Venturós

Visiblement emocionada i al costat del seu equip, Venturós ha reconegut que ha viscut aquests comicis més nerviosa que els de fa quatre anys. "Ara ha estat un examen", ha afegit.

Sabada i Junts queden en segon lloc

La CUP ha guanyat les eleccions amb 8 regidors, seguida de la candidatura de Jordi Sabata, Junts per Catalunya, que n'aconsegueix 6. Sabata, Marginet i la resta de l'equip han recollit 2349. El líder de Junts per Berga ha assegurat aquesta nit que els resultats obtinguts com a segona força política el fan representant d'una part de la ciutat que desitjava el canvi a Berga. Sabata creu que l'alta participació i el fet que votants d'ERC i en Comú Podem hagin apostat per la CUP ha provocat que s'hagi ampliat la diferència entre la CUP i JxBerga. "No podem sortir a dir que hem guanyat perquè és completament irreal, però estem contents de teixir un nou espai polític a la ciutat", ha assegurat. Sabata ha agraït els veïns de Berga que han confiat en la seva formació, i ha felicitat la CUP pels resultats obtinguts.

Text

Ramon Camps i ERC acaben en tercera posició amb 948 i 2 regidors. L'últim representant del consistori Berguedà és el BerguedàPSC, amb només 1 regidori i745 vots.

BeC acaba cinquè i no obté representació, igual que el PP, DB i C's.