Segueix-nos a les xarxes socials:

La Valldan celebra els actes de la festa major, avui, amb la caminada de nit

La Valldan celebra, aquesta nit, la 23a edició de la caminada nocturna, dins dels actes de la festa major. Estava previst que les activitats s'iniciessin ahir a la nit, amb el nomenament dels nous representants del pubillatge, enguany Marta Altarriba com a pubilla, i Laia Batriu, com a dama. Avui, dissabte, a banda de la masterclass de zumba a 2/4 de 6 de la tarda, l'activitat amb més participació serà la de la caminada de nit, que sortirà a les 10 de la nit de la plaça de l'Escola.

Les activitats continuaran demà al matí amb la tradicional cercavila fins a Sant Bartomeu, enguany amb els gegants de la Bauma dels Encantats i l'acompanyament musical de la Cobla Pirineu que oferirà una audició de sardanes un cop s'hagi completat el camí de retorn fins a la plaça de l'Hostal del Bou, després de l'ofici solemne i la processó. Al vespre, tindrà lloc el ball amb Cafè Trio.

Dilluns serà el dia dels més menuts, al matí amb la xocolatada i l'espectacle d'animació infantil a càrrec de Dani Màgic. A la tarda, hi tornarà a haver ball amb Pep i Maria José Trio. Les activitats clouran dimarts al vespre amb el sopar popular de festa major, tot i que diumenge, 1 de setembre, els veïns es tornaran a trobar en un dinar de germanor de comiat.

Prem per veure més contingut per a tu