Segueix-nos a les xarxes socials:

Berga posa a concurs la primera fase de millores al polígon de la Valldan

Les obres, valorades en 238.000 euros, renovaran un tram del camí de Can Ballús de l'espai industrial

Berga posa a concurs la primera fase de millores al polígon de la ValldanARxiu/d.c.

L'Ajuntament de Berga ha iniciat el procediment per adjudicar el contracte d'obres per a la millora d'un tram del camí de Can Ballús al polígon industrial de la Valldan de Berga valorades en 238.098,21 euros. Tal com ja va explicar aquest diari, l'Ajuntament de Berga invertirà 1 milió d'euros fins al 2020 per fer obres d'adequació i modernització del polígon de la Valldan gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Aquesta actuació pretén millorar l'accessibilitat interna del polígon amb la reordenació de l'encreuament entre els carrers camí de Garreta i camí de Can Ballús, de tal manera que s'hi pugui circular en els dos sentits de la marxa i evitar que els conductors hagin de fer tota la volta al polígon. També es preveu la pavimentació del carrer del camí de Can Ballús i la pavimentació i adequació de les dues àrees d'aparcament existents que no estan urbanitzades. Per altra banda, també es preveu dedicar-hi una part a jardins i s'hi plantaran arbres.

Les ofertes per concórrer al concurs de licitació es podran presentar fins a la mitjanit del dijous 12 de setembre, mitjançant l'ús del sobre digital i les bases es poden consultar al web www.ajberga.cat.

L'Ajuntament de Berga va presentar un avantprojecte que inclou nou actuacions que serviran per impulsar la millora de les infraestructures i els serveis del polígon de la Valldan, que va ser construït durant els anys 70 per part de l'Institut Nacional d'Urbanització (INUR), una institució vinculada al ministeri d'Obres Públiques i Urbanisme.

La proposta berguedana va ser escollida entre les cinc millors de la demarcació juntament amb projectes de millora per a polígons industrials de Mataró, Igualada, Sabadell i Rubí dins d'un programa del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019.

Com va explicar el regidor d'Urbanisme del mandat passat, que va capitanejar el projecte, Oriol Camps, els diners de la concessió representen al voltant del 20% de la inversió necessària que caldria fer al polígon actualitzar totes les instal·lacions i serveis d'aquesta zona industrial

Prem per veure més contingut per a tu