Sant Julià de Cerdanyola va iniciar ahir els actes de la seva festa major, que s'allargarà fins al proper 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya.

Les activitats d'avui començaran a les 10 del matí amb la fira d'artesania, que s'allargarà durant tot el dia. La festa combinarà activitats tradicionals, com l'ofici solemne o la ballada de sardanes, amb d'altres que s'hi han incorporat fa poc, com el correbar amb activitats per tot el poble o la festa nocturna amb PD ADri, Kiwi i la Tropical Band, Bossonaya i DJ Morde.

Demà, diumenge, tindrà lloc la cursa popular, que s'iniciarà a 2/4 d'11 davant de l'ajuntament, i la cercavila amb els gegants del poble. Al migdia, també hi haurà un vermut musical a càrrec de Laura Luceño, Natàlia Urbieta i Andreu Martí. A la tarda, serà el torn dels jocs de cucanya i de l'espectacle teatral a càrrec de Munt d'Arts. La festa s'acabarà dimecres amb la pujada al Forcat i la imposició de la senyera a les 9 del matí, i una xocolatada popular a la plaça de l'Església.