10 de octubre de 2019
10.10.2019

Angelina Vilella deixa la direcció dels Pastorets de Berga

El càrrec que compartia amb Ferran Pujols i Anna E. Puig l'assumiran els germans Marc i Francesc Marginet

10.10.2019 | 17:52
Angelina Vilella deixa la direcció dels Pastorets de Berga

La coneguda activista cultural berguedana Angelina Vilella ha deixat la direcció dels Pastorets «El Bressol de Jesús» de Serafí Pitarra que porta a escena l'Agrupació Teatral La Farsa de Berga després d'encarregar-se'n en els darrers anys i de tota una vida vinculada al món del teatre. En declaracions a Regió7, Angelina Vilella una històrica del teatre de la capital berguedana, ha assegurat que «plego de bon rotllo» perquè "fa molts anys" que s'hi dedica i necessita descansar d'aquestes responsabilitats. «Els vaig dir que no volia continuar més» ha assegurat. «Aquests canvis són bons i positius, són necessaris per les renovacions de papers, d'escenografia i d'escenes» ha manifestat.

Angelina Vilella ha explicat que ha comunicat la seva decisió als seus companys de l'Agrupació Teatral La Farsa aquesta setmana. Amb ella també deixen el pes de la direcció els seus companys Ferran Pujols i Anna E. Puig que compartien responsabilitats al capdavant d'aquesta tradicional obra. Tots ells continuaran vinculats a l'entitat i col·laborant-hi.

La marxa d'Angelina Vilella ha generat una situació d'incertesa momentània perquè «no volia agafar el relleu ningú» ha dit Vilella. Finalment, després d'uns dies de marge per trobar el relleu, els dos germans Marc i Francesc Marginet, han acceptat el repte que suposa aquesta responsabilitat. I és que «El Bressol de Jesús» de Serafí Pitarra es representa a Berga ininterrompudament des del 1900 llevat dels tres nadals de la guerra civil espanyola (1936-1939). I és un tradició fortament arrelada.

Ara, s'ha d'acabar de concretar quins rols assumirà cadascú en la direcció de muntatge.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook