L'Ajuntament de Gironella obre una convocatòria d'ajuts per a la realització d'activitats esportives d'infants i adolescents de 3 a 18 anys, empadronats al municipi de Gironella que tinguin dificultats especials per accedir a activitats esportives.

Miquel Serra, regidor d'Esports de l'Ajuntament Gironella, explica que aquests ajuts donen l'oportunitat a tots els infants i joves del municipi a participar en activitats esportives, i permeten que l'esport sigui accessible per a tothom. Serra, recorda que les activitats esportives són considerades una eina de cohesió social i alhora de salut.

L'Ajuntament disposa de 2.500 euros del programa Esport per prevenir el risc d'exclusió social de la Diputació de Barcelona. Els ajuts cobriran part de les tarifes de les activitats esportives, i els beneficiaris hauran d'assumir la diferència entre el cost total de l'activitat i l'ajut atorgat. Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 4 de novembre de 2019 a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament en horari d'atenció al públic.

Es poden consultar les bases de la convocatòria a través del web del consistori www.gironella.cat.