L'Ajuntament de Berga se sumarà a la commemoració del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones amb una sèrie d'activitats culturals i de divulgació que es portaran a terme fins al 26 de novembre.

La programació inclou la projecció d'una pel·lícula documental sobre infants transgènere, una obra de teatre que reflexiona sobre les dones i les cotilles a les quals estan sotmeses, una xerrada sobre els serveis comarcals d'atenció i prevenció de les violències masclistes i un acte institucional. Dilluns, 25 de novembre, coincidint amb el Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, es portarà a terme un acte institucional que consistirà en la lectura d'un manifest davant de l'edifici consistorial, a les 12 del migdia.

A més a més, el Consell Comarcal del Berguedà ha organitzat una xerrada per donar a conèixer els serveis que ofereix el Servei d'Informació i Atenció a les Dones. Serà al Casal Cívic de Berga dimarts, 26 de novembre, a les 6 de la tarda.