L'escola FEDAC Gironella se solidaritza amb La Marató de GironellaTV3d'enguany i el proper dimecres 27 de novembre organitzarà una jornada festiva que comptarà amb un «Show Coktails» i amb un taller per a petits cuiners.

Els dos actes tindràn lloc al Local del Blat de Gironella A les 18.00h de la tarda se celebrarà un taller de cuina per a nens i nenes de 3 a 12 anys de la mà d'Anna Fornell. El preu de l'activitat «Grans Petits Cuiners» serà de 5 euros.

Unes hores més tard, a les 21.00h, tindrà lloc també al Local del Blat un «Show Cocktails» amb l'emprenedor berguedà Jordi Millan, propietari del restaurant-cocteleria Glaç i de Gintònic.cat .

El taller de còctels per ser el millor amfitrió aquest Nadal serà amenitzat pel popular punxa-discs gironellenc DJ Weah. Les entrades anticipades per a l'activitat tenen un preu de 15 euros i a taquilla el mateix dia de 18.

Les entrades per participar-hi es poden adquirir a FEDAC Gironella, al restaurant Glaç de Bergade Gironella.

En l'organització de la jornada solidària de FEDAC Gironella hi col·laboren Gintònic.cat, M'agrada Cuinar, Parèntesis i l'Ajuntament de Gironella.