Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Jordi s'omple de solidaritat amb el concert dels Catarres

El pavelló d'esports va acollir l'acte més multitudinari de la campanya Tot és possible amb 1.200 persones

Sant Jordi s'omple de solidaritat amb el concert dels CatarresARXIU PARTICULAR

El concert d'Els Catarres va omplir, dissabte, el pavelló de Sant Jordi de Sant JordiCercs Unes 1.200 persones van assistir a l'acte més multitudinari de la campanya Tot és possible per recaptar fons per a finançar el tractament d'una nena del municipi, malalta de càncer.

Tal i com ha explicat l'organització en un comunicat, Els Catarres van iniciar el concert dedicant la seva actuació a la petita Arlet. L'organització i la família de l'Arlet ja van avançar que des del primer moment els membres del grup van posar totes les facilitats per portar a terme aquest concert i no tan sols això, sinó que també han estat en contacte amb l'Arlet en tot moment per donar-li ànims i algunes sorpreses. Després d'Els Catarres va arribar el torn d'Animal Show DJ's.

Tots els beneficis de l'esdeveniment aniran a la bossa que des del municipi de Cercs s'està recaptant per destinar a Tot és possible, una quantitat que va creixent i que han anunciat que es donarà a conèixer quan s'hagin finalitzat totes les activitats previstes.

L'organització ha volgut agrair la implicació i col·laboració de tots els que han participat en l'esdeveniment de manera voluntària i desinteressada i emplacen als veïns i a tots els berguedans ha continuar participant de la campanya amb les activitats previstes pels propers dies, com la festa dels tions, aquest diumenge; o la quina del proper 14 de desembre.

Prem per veure més contingut per a tu