31 de març de 2020
31.03.2020
Regió7

El Consell Comarcal del Berguedà habilita un telèfon d'informació i suport emocional

El nou servei aten trucades i també missatges de whatsapp

31.03.2020 | 16:31
El Consell Comarcal del Berguedà habilita un telèfon d'informació i suport emocional

El Consell Comarcal del Berguedà ha impulsat un nou servei de suport i atenció a les persones, en la situació actual de confinament. Aquest servei es tracta d'un número de telèfon destinat especialment a persones i famílies en situació de vulnerabilitat que, a causa de la situació de confinament, necessiten de suport i assessorament per a desenvolupar-se en aquestes circumstàncies causades per la crisi sanitària de la Covid19.

El nom del servei és "Al Berguedà, cuidem-nos" i el telèfon de contacte és el 671 027 403, operatiu de 9.00h del matí a 17.00h de la tarda. El servei ofereix atenció telefònica o per whatsapp i fa la derivació a diversos serveis, segons les necessitats.

Els objectius d'aquesta iniciativa del consell són facilitar una atenció directe per oferir suport i acompanyament en la situació de confinament, facilitar l'accés i la informació dels recursos disponibles, derivar o posar en contacte aquelles persones en situació de més vulnerabilitat amb els serveis disponibles per atendre'ls, detectar situacions de risc, arribar a situacions d'aïllament i mobilitzar el bon veïnatge.

Es demana a la ciutadania que faci arribar aquesta informació del servei a aquell veí o veïna que li pugui ser d'utilitat i que no disposa de xarxes socials.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit