Segueix-nos a les xarxes socials:

Les entitats veïnals de Berga fan una crida a respectar les normes contra la covid-19

Les associacions rebutgen les trobades de persones que hi va haver dimecres de Corpus a la nit

Les entitats veïnals de Berga fan una crida a respectar les normes contra la covid-19ARXIU/D.C.C.

Les 14 associacions de veïns de Berga han fet fet una crida als berguedans perquè «no celebrin aquesta Patum en grup al carrer i que segueixin les normes establertes i les recomanacions de l'Ajuntament i la Policia Local als que emplacem perquè portin a terme les mesures preventives necessàries».

Les entitats veïnals han rebutjat rebutjar «les trobades improvisades de persones durant la nit d'aquest dimecres a diversos carrers i places de Berga participant en simulacres patumaires». Un salts improvisats que «incompleixen les normes establertes per a la prevenció del covid-19 a la nostra ciutat».

Les aglomeracions que s'han viscut són « una falta de respecte a la festa, als patumaires, als professionals de la sanitat i seguretat, i a tothom qui s'estima la Patum i accepta amb resignació la situació actual».

Les entitats veïnals reconeixen que tots els berguedans «tenim ganes, anhel, recança, neguit i febre patumaire. Però considerem que la salut de les persones, de tots nosaltres, és més important que la celebració de la festa que, segurament podrem gaudir de nou l'any vinent».

Prem per veure més contingut per a tu