El Consell Comarcal del Berguedà ha anunciat que contractarà a 3 persones en el programa Treball i Formació que vol pal·liar els efectes de la covid-19. Els contractes tindran una durada de 9 mesos i es busquen un bidell, un paleta i un axuliar administratiu.

Fonts del Consell han explicat que tindran caràcter prioritari per ocupar aquestes places les dones, les persones majors de 45 anys i/o les persones que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

Les persones interessades que compleixin els requisits anteriors s'han d'adreçar a l'Agència de Desenvolupament del Berguedà abans del 13 de novembre del 2020.

L'entrega de la documentació no permet accedir directament en el procés de selecció, ja que haurà de ser comprovada prèviament pel SOC per verificar que es compleixen els requisits d'accés.

Accelerar pagaments als ajuntaments

A més a més de la contractació de persones en situació de risc o que s'han quedat sense feina a conseqüència de la covid-19, el Consell també està accelerant el pagament als ajuntaments de les prestacions socials d'urgència. I també, arran de la crisi sanitària, l'ens comarcal està accelerant els pagaments a proveïdors i està finançant noves necessitats socials.