El Consell Comarcal del Berguedà farà variacions en alguns horaris i dies de recollida de residus durant les festes de Nadal. Les modificacions s´apliquen per a una millor conciliació laboral i familiar dels treballadors del porta a porta i per adaptar-se als esdeveniments i tradicions de les dates especials nadalenques.

A Berga, les modificacions són que les recollides dels dijous 24 i 31 de desembre es passen als divendres 25 i divendres 1 de gener. Per tant, durant dues setmanes la fracció orgànica i els envasos no es recolliran el dijous sinó que es farà el divendres. Aquest canvi té lloc per no fer coincidir el servei amb la nit de Nadal i la de Cap d´Any.

A Gironella no hi ha canvis. Els dies de Nadal, Cap d´Any i Reis es farà la recollida com és habitual. A Puig-reig s´avancen els horaris de les recollides del dijous 24 i dijous 31. Normalment començarien a les 22.00 h, però aquests dos dijous començaran a les 06.00 h. També s´avança la recollida del dimarts 5 de gener a les 06.00 h.

L´únic canvi a Casserres i a Olvan és que la recollida del dia de Cap d´Any es començarà a les 12.00 h i no a les 06.00 h, com comença habitualment. A Vilada i a Avià, les recollides de paper i cartró dels divendres 25 i 1 de gener es traslladen a l´endemà, als dissabtes 26 i 2 de gener.