Segueix-nos a les xarxes socials:

Una avaria elèctrica deixa unes 600 llars de Gironella sense llum durant 13 hores

El consistori berguedà presentarà reclamacions a Endesa, la companyia responsable de la incidència

Una avaria elèctrica deixa unes 600 llars de Gironella sense llum durant 13 horesguillem camps

Una avaria en el subministrament elèctric va deixar sense llum prop de 600 cases de Gironella dels barris de Cal Bassacs i Cal Ramons durant un total de 13 hores, entre divendres a la tarda i la matinada del dissabte. La incidència podria ser causada per l'afectació d'unes torres de distribució de mitjana tensió, va explicar a aquest diari l'alcalde de Gironella, David Font.

El batlle va confirmar que l'avaria va començar cap a les 3, i que el subministrament no es va poder recuperar fins al dissabte a les 4 de la matinada. Davant les baixes temperatures i l'avaria prolongada en el subministrament, el consistori va anunciar divendres a la nit, a través dels canals oficials, que habilitava el Local del Blat i el Casal La Llar per acollir les persones afectades, «donant prioritat a les famílies amb menors d'edat i persones grans».

L'Ajuntament de Gironella ha informat a través dels seus canals oficials que la companyia responsable del tall és Endesa, i l'alcalde, David Font, ha denunciat a través de Twitter «la nefasta inversió en la xarxa elèctrica i la poca atenció disposada» de la companyia, i ha assegurat que el consistori presentarà reclamacions.

D'altra banda, l'Ajuntament de Puig-reig va informar també aquest dissabte d'una avaria elèctrica «a la mitjana tensió del municipi».

Prem per veure més contingut per a tu