L'Hospital de Berga- Salut Catalunya Central ha registrat una nova defunció per covid-19 en l'última setmana. A més, el centre té aquest divendres 11 pacients ingressats amb diagnòstic de covid-19, un menys que ara fa set dies.

El centre berguedà ha notat la lleugera millora que hi ha hagut en la darrera setmana respecte del nombre de casos de covid-19. Berga no té UCI i, per tant, el problema que tenen altres centres amb els serveis de vigilància intensiva plens no es viu en aquest hospital. La consellera Alba Vergés ha advertit aquesta setmana que en els propers dies es pot arribar al pic de tensió a les UCI dels hospitals catalans, mentre que el nombre de casos detectats cada dia indiquen una certa estabilització.

D'altra banda, durant la darrera setmana han ingressat 13 pa- cients i s'han donat 12 altes, i, per tant, hi hauria aquesta estabilització que comentava la consellera.

Pel que fa als professionals sanitaris, actualment n'hi ha 9 amb diagnòstic de covid-19, el mateix nombre de treballadors del centre que ara fa set dies.