Segueix-nos a les xarxes socials:

Així serà el revolucionari futur gratacel de Nova York

En cas de construir-se, 'The Big Bend' serà amb els seus 1.219 metres d'altura l'edifici més alt del món

Nova York és la ciutat dels gratacels per excel·lència, encara que avui dia no sigui la que més quantitat en té. Ni tan sols compta amb el més alt i tampoc va ser la primera a tenir-ne un (va ser Chicago, amb el Home Insurance Building en 1885). Però si pensem en gratacel, segur que el primer que ens ve al cap és el 'skyline' de la metròpolis nord-americana.

Per poder construir un edifici d'aquestes dimensions, les lleis novaiorqueses són molt dures. No és fàcil aprovar un nou projecte de gratacel, cal adaptar-se a les lleis urbanístiques de la 'city'. Això és el que ha fet l'estudi d'arquitectes Oiios. Proposa un gratacel completament nou en la seva forma i estructura adequant-se en tot als requeriments legals de la ciutat.

És un gratacel en forma de 'U', un edifici mai abans vist o si més no imaginat. De poder construir-se seria l'edifici més alt mai construït per l'home, més fins i tot que el Burj Kalifa de Dubai. Mesuraria 1.219 metres d'altura. Es diu 'The Big Bend' (la Gran Corba) i estaria emplaçat al carrer 57 de Manhattan.

Una de les moltes novetats que presentaria l'edifici és el sistema d'ascensors. Ha de ser especial, ja que ha de moure's en corba i cap als costats per poder arribar a totes les estades que tindria el gratacel.

De moment és solament un projecte, encara no s'ha donat llum verda a la seva construcció. Sens dubte seria un dels edificis més emblemàtics de la ciutat en el cas en què arribi a construir-se.

T'agradaria veure aquest gratacel fet realitat? No és el més nou que hagis vist pel que fa a edificació?

Prem per veure més contingut per a tu