La curiosa recepta del gelat preferit de Dua Lipa

En una entrevista a BBC Radio, la cantant britànica va revelar amb què acompanya el tradicional gelat de vainilla

La cantant anglesa Dua Lipa en una imatge d'arxiu

La cantant anglesa Dua Lipa en una imatge d'arxiu / | EP

Redacció

Nata, fresa, xocolata, stracciatella, pistatxo... De sabors de gelats n'hi ha molts i molt variats. I cada cop s'inventen més, molts d'ells amb gustos d'allò més peculiars i no aptes pels paladars més tradicionals. Un dels sabors que més ha sorprès a les xarxes és el preferit de Dua Lipa. La base és molt simple: a la cantant britànica li agrada el gelat de vainilla. Això sí, acompanyat d'un rajolí d'oli d'oliva i una mica de sal de mar. "És molt bo, ho heu de provar" declarava l'artista durant una entrevista a BBC Radio.

La recomanació de la cantant s'ha fet viral a TikTok, on hi ha centenars de vídeos recreant la recepta per comprovar si la barreja està bona o no n'hi ha per a tant. Les valoracions han estat molt diverses. "D'entrada, és estrany, però és diferent" diu una usuària. "S'han passat amb l'oli d'oliva i això està salat" es queixa un altre perfil.

Una gelateria de Barcelona ven aquest sabor

Actualment hi ha una gelateria de Barcelona, DelaCrem (carrer Enric Granado), que produeix aquesta peculiar varietat. En aquest local, el gelat va acompanyat d'oliva verge extra dels Garrigues i sal del Delta de l'Ebre, productes catalans i de proximitat que podrien ser presents en el seu futur nou establiment de l'Eixample.

Precisament, a principis d'abril, la famosa cantant va ser vista fent cua per comprar a la gelateria catalana. Una escena que no va passar desapercebuda entre els presents i que també s'ha fet viral a les xarxes.

@mariagabrielita Dua Lipa en Barcelona la vimos bajarse justo en Lilo Enric Granados @Lilo Brunch 🧸 y nuestra sorpresa fue verla haciendo fila para comer helados en uno de los mejores sitios de la ciudad @DelaCrem 😎😎😎 a @Esther Cedeño ⭐️ Content Creat le estaba dando un micro infarto. Y como siempre yo grabando todo 🤪😝😂 #dualipainspain #dualipa @Dua Lipa @dualipafan ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey