Molts somien tenir el treball ideal, alguns busquen llocs més acaparadors per tenir els dies ocupats i altres busquen ocupacions on l'esforç i les hores siguin mínimes per sortir del pas i poder tenir més vida personal. Però, qui no ha somiat alguna vegada poder treballar sense fer res?

Una empresa de matalassos, Casper, amb seu a Nova York, està contractant a gent per dormir. Sí, cobrar per dormir. Així mateix, estan reclutant al que anomenen 'casper sleepers', que han d'entaular el somni en botigues i espais públics del món.

@casper It's actually a real job. Apply to join our team of #CasperSleepers ♬ original sound - Casper

Sou

En una oferta que han fet pública en el seu web, des de Casper demanen que persones majors de 18 anys amb una «gran passió» per dormir s'uneixin a l'equip. Així doncs, dormir i fer vídeos de TikTok explicant quina és la seva experiència amb Casper seran les seves dues tasques principals en un treball pagat amb 78.000 dòlars a l'any, (76.555,05 euros), la qual cosa serien uns 6.400 euros al mes.

També, a part de ser pagats per dormir, els candidats obtenen regals com: pijames per treballar, productes de Casper gratis i flexibilitat horària a temps parcial. L'oferta demana que els que vulguin l'ocupació hauran de crear una carta de presentació original per fer el treball de 'sleeper' de manera humorística. Així doncs, en la xarxa social ja abunden els vídeos graciosos i creatius d'usuaris que volen aconseguir entrar a l'equip de Casper.

@martina_nodini #greenscreen @Casper #caspersleepers ♬ Wii - Mii Channel - Super Guitar Bros
@sarpriz And she works at a library so there are plenty of sleeping spots 💤 @casper #caspersleepers ♬ original sound - 444.songss