A l'establiment manresà Biopompas, de Manresa, hi trobaràs productes de qualitat, compromesos amb el medi ambient i amb un preu raonable.

Son especialistes en productes per rentar la roba, els plats, d'higiene personal i de neteja per a la llar. s'hi poden comprar detergents, suavitzants, desengreixants, gels, xampús i sabons biodegradables, hipoal·lergènics, ecològics i vegans. I amb la particularitat que es venen a granel. Són productes d'origen vegetal, sense químics, de qualitat i de proximitat.

La pandèmia de la covid ha fet que els desinfectants de superfícies, l'higienitzant hidroalcohòlic, i la glicerina i l'aigua destil·lada tinguin molta demanda, així com també les mascaretes certificades.

Barres de sabó al tall

Els sabons naturals a granel estan fets amb base d'oli de coco, de cultiu bio amb oli d'oliva. Juntament amb els detergents, és un producte estrella de Biopompas, que també ven compreses ecològiques, purificadors d'aire i una línia de productes sense perfum.

Envasos reutilitzables

El comprador pot portar els recipients de casa o comprar l'envàs a la botiga i omplir-lo, i després reutilitzar-lo. «És una manera de consumir molt més sostenible i respectuosa amb el medi ambient», explica la propietària de Biopompas Manresa, Esperança Torres.

BIOPOMPAS

Avinguda de les Bases, 21, Manresa

Telèfons: 93 171 27 73 / 644 36 13 30

biopompas.manresa@gmail.com