Segueix-nos a les xarxes socials:

L'aeroport d'Andorra-la Seu rebrà vols comercials a partir de gener

La instal·lació disposa de tots els permisos i és previst que s'estreni després de Reis

L'aeroport d'Andorra-la Seu rebrà vols comercials a partir de generaCN

L'aeroport d'Andorra-la Seu d'Urgell ja té tots els permisos per rebre avions comercials i el proper 8 de gener l'aeroport es convertirà definitivament en infraestructura d'ús públic, de manera que hi podran operar vols turístics, de passatgers, mercaderies, correus o aerotaxis. Ja ha sortit publicat a l'AIP (Publicació d'Informació Aeronàutica) tota la documentació de l'aeroport i la data definitiva d'obertura, que dóna l'Agència Estatal de Seguretat Aèria i la direcció general d'Aviació Civil. Hi podran operar vols turístics, mercaderies, i aerotaxis.

El departament de Territori i Sostenibilitat, el ministeri de Foment i el Govern d'Andorra van acordar fa poc més d'un any impulsar les actuacions necessàries per a la conversió de l'aeroport de la Seu d'Urgell, que des de la seva obertura l'any 2010 era d'ús privat, a infraestructura d'ús públic, el que li permetrà rebre transport comercial.

Així, la Generalitat ha invertit un milió d'euros per tal de realitzar totes les actuacions necessàries per assolir aquest objectiu.

Prem per veure més contingut per a tu