Segueix-nos a les xarxes socials:

Les forces d'esquerra de la Seu creen un ateneu

Un grup de 80 membres d'Arran, la CUP i Endavant creen una nova plataforma de reflexió social i política

Les forces d'esquerra de la Seu creen un ateneuArxiu Particular

El col·lectiu Esquerra Independentista de la Seu d'Urgell, constituït des de maig de l'any passat, arriba aquest cap de setmana a una de les seves fites: la inauguració de l'Ateneu de l'Alt Urgell.

L'Ateneu és un espai de debat i reflexió al centre de la Seu que inclourà un bar. Durant els últims mesos els membres d'aquest col·lectiu, que aplega els components d'Arran, la CUP i Endavant, han anat preparant un local de restauració a tocar de la catedral i l'ajuntament. En aquest espai, l'ateneu pretén fer-se un lloc a la vida social i política de la ciutat i la comarca. L'entitat ha convocat per a demà, dissabte, una festa d'inauguració que, a partir de 2/4 de 12 del migdia, programarà tallers d'estampació de samarretes, una cercavila, un vermut, una exposició sobre el procés de creació de l'entitat, un dinar popular, un ball de tarda, un sopar i una cantada popular.

Els portaveus de l'entitat, que ja suma uns 80 socis, han explicat que " durant l'estiu l'Ateneu tindrà una programació cultural variada de la qual anirem informant a través del web i xarxes i, ja de cara a la tardor, es presentarà una programació estable que se sumarà a les activitats que des de diverses entitats i col·lectius es desenvoluparan a l'ateneu". Per començar, ja s'ha programat per a dimecres que ve una xerrada debat obre el tractat transatlàntic de lliure comerç i inversions.

Prem per veure més contingut per a tu