Segueix-nos a les xarxes socials:

Els participants de la Marxa Som fan camí des de Puigcerdà fins a la Seu

La columna de Ponent ha iniciat la seva activitat i durant el cap de setmana prepara diverses caminades

Els participants de la Marxa Som fan camí des de Puigcerdà fins a la Seumarxa som

La columna de Ponent de la La Marxa Som ja ha iniciat el seu camí, des de Puigcerdà, Ger i Martinet, on arribava aquest dijous, coincidint amb la revetlla de Sant Joan. Aquesta columna es posa a caminar en aquesta acció progressiva que s'ha organitzat i que va tenir el seu punt de partida a Berga.

En el cas de la Cerdanya, l'acte central es va programar a Ger. A Martinet els actes van quedar inclosos en la programació de la celebració de la Revetlla de Sant Joan i l'arribada de la Flama del Canigó.

I des de la Cerdanya, el grup camina cap a Ponent, cap a la Seu d'Urgell. A la capital de l'Alt Urgell protagonitzarà l'acte central de la comarca, amb exercici d'assemblees participatives, sopar popular i concert, entre altres activitats. El debat que es farà a la Seu sobre democràcia participativa ja tindrà les conclusions de la Cerdanya.

A la Seu d'Urgell el Grup Local d'Acollida ha organitzat diversos actes. A les 19 h hi haurà la lectura del manifest i exercici d'assemblees locals a l'Ateneu Alt Urgell. Un cop acabat, hi haurà concert de música tradicional i sopar popular.

La Marxa Som està coordinada per diverses entitats com Òmnium, Súmate, El País que Volem, Procés Constituent i altres com la plataforma Reinicia Catalunya. També vol obrir la preparació de La Marxa a tothom que hi pugui estar interessat.

A part del debat, la Marxa, fent honor al nom, proposa caminades. Aquest dissabte, a Asrèguel, Alàs, i la Seu d'Urgell (17,5 km). Se surt a les 8 del matí de la plaça Doctor Llangort.

El diumenge, 26 de juny, la caminada sortirà de la Seu d'Urgell i arribarà a Castellbó, passant per Anserall. El recorregut és de 20,6 quilòmetres. L'hora de sortida, com dissabte, és a les 8 del matí. I el punt de trobada, la plaça dels Oms. La Marxa Som, que recorda els 40 anys de la Marxa de la Llibertat, manté activitats durant tot el juliol.

Prem per veure més contingut per a tu