Segueix-nos a les xarxes socials:

1.800 persones acaben l'any participant en la Sant Silvestre de la Seu

La SantSiLaSeu ha superat de nou el nombre de participants de l'edició anterior que era de 1.700

1.800 persones acaben l'any participant en la Sant Silvestre de la Seu

La VIII edició de la Sant Silvestre de la Seu d´Urgell - Memorial Marc Peña Turet ha incrementat un any més el nombre de participants. Enguany, la prova ha comptat amb més de 1.800 participants que han acabat l´any corrent i caminant els 3,6 quilòmetres que separen la sortida de l´arribada.

Els més ràpids en fer-ho han estat en categoria femenina, Núria Vilarrubla segueida de Laia Martín i en 3a posició ha acabat Aina Sos. En categoria masculina el guanyador ha estat Pol Moya que ha emprat 10.45 en completar el recorregut. En segona posició ha arribat Sergi Brau i en

tercera posició Gerard Jove.

La SantSiLaSeu ha superat de nou el nombre de participants de l´edició anterior que era de 1.700. Des del Lokal 23, el col·lectiu de joves que organitza la prova, "s´agraeix molt la implicació de tota la ciutat, des de tots aquells que venen a córrer i caminar, als diferents comerços i empreses que patrocinen, les entitats que col·laboren i l´Ajuntament que entre tots plegats fan de la Sant Silvestre una festa i un èxit de participació a la Seu".

Prem per veure més contingut per a tu