Segueix-nos a les xarxes socials:

L'hospital de Cerdanya rebrà joves francesos d'Erasmus

El centre signa acords amb instituts de formació de quatre ciutats

L'hospital de Cerdanya rebrà joves francesos d'Erasmushospital de cerdanya

Nou pas de l'hospital de Cerdanya en el seu objectiu d'esdevenir un centre de referència pel que fa a la formació. El centre ha signat nous convenis de col·laboració que portaran a Puigcerdà estudiants francesos que participen en el programa europeu d'intercanvi estudiantil Erasmus.

Els nous convenis de col·laboració convertiran l'hospital transfronterer en un destí de formació i aprenentatge de llengua estrangera per a estudiants d'Auxiliar d'infermeria i Infermeria de l'estat francès. Amb aquesta intenció, els responsables del centre mèdic han signat acords amb els instituts de formació de Lannemezan, Rodés, Tolosa i Tarba. Els convenis inclouen acords amb els hospitals d'aquestes localitats.

Segons han explicat des de l'hospital, els directors i responsables dels cicles d'Auxiliar d'infermeria dels centres participants en el conveni han establert la posada en marxa «immediata» dels acords, de manera que els alumnes podran incorporar-se en les pròximes setmanes al programa de pràctiques a l'hospital cerdà. Tant és així que un grup de quatre alumnes de Lannemezan i Tarba ja s'hi incorporaran el dia 4 de juny per fer-hi una estada d'un mes.

L'acord estableix que l'hospital rebrà dos torns d'estudiants els mesos de juny i novembre. En el futur també s'hi incorporaran les escoles d'Infermeria dels quatre centres hospitalaris francesos. L'hospital suma una vintena de convenis amb Blanquerna; Collège et Lycée de Font-romeu; el Cours Esquirol de Tolosa; el CRP IFAS de les Escaldes; la Fundació Universitària del Bages; l'IES Pere Borrell; l'Institut de Formation en Soins Infirmiers Ambrose Pare Mons; l'Institut Limayrac de Tolosa; el LEAP Le Mas Blanc de la Guingueta; el Lycée de Prada; el Lycée privé Notre Dame de Bon Secours de Perpinyà; el Lycée Professionnel Jean Durroux de Ferrières; el Sud Formation CCI de Perpinyà; la Universitat d'Andorra; la UB; la UdG; la UdL; la Universitat de Vic; la Universitat de Montpeller; i la Universitat de Tolosa.

Prem per veure més contingut per a tu