Els restauradors de l'Alt Urgell troben a faltar els caçadors als seus menjadors
Els restauradors de l'Alt Urgell han observat que, els últims anys, tenen menys caçadors omplint els seus menjadors, i consideren que el motiu és la gestió dels permisos de caça. Per aquest motiu, el president de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell (AHUA), Miquel Àngel Sànchez, ha enviat una carta al Consell d'Alcaldes de la comarca per assistir a una sessió plenària de l'òrgan i exposar-hi la problemàtica. Segons els restauradors, «des de fa gairebé tres anys, s'ha notat un descens molt important dels clients caçadors, ja que la gestió dels permisos i l'execució de les caceres es duen a terme per personal i guarderia de comarques veïnes. Pel sector de l'hostaleria, aquest client l'hem de tenir en compte, ja que, normalment, té un poder adquisitiu mitjà-alt. També se'n beneficia el sector del comerç». Davant d'aquesta situació, els restauradors proposen que la gestió dels permisos locals de caça es facin íntegrament des de l'Alt Urgell.
Temes
Més a Cerdanya
-
Dos anys després continua pendent el desplegament del Govern a Puigcerdà
-
Integra Pirineus rep un doble guardó per la inserció amb gestió forestal
-
La coral Capella de Santa Maria de Puigcerdà guanya el Cerdà de l’Any 2023
-
La pluja deixa més de 50 mm en tres dies a la Cerdanya, el Berguedà i el Solsonès