Segueix-nos a les xarxes socials:

ERC de l'Alt Urgell convoca una netejada al pantà d'Oliana

?La formació se suma a la campanya internacional de neteja d'espais naturals i urbans d'Europa

ERC de l'Alt Urgell convoca una netejada al pantà d'Olianaerc

La federació comarcal Esquerra Republicana de Catalunya de l'Alt Urgell ha anunciat la seva participació un any més en la campanya europea per a la reducció de residus «Let's Clean Up Europe». La formació repeteix la iniciativa estrenada l'any 2015 a la Seu amb una actuació que en aquesta edició es marca com a objectiu la neteja del pantà d'Oliana, aquesta vegada al municipi de Coll de Nargó. L'any passat es va iniciar al municipi de Peramola, a la zona de la Penella, i és previst que l'any vinent es continuï en una zona del pantà pertanyent al municipi de Fígols i Alinyà.

La jornada, que es farà dissabte, 12 de maig, al passeig de la Riba del Pantà, a Coll de Nargó, és oberta a tothom. Els responsables del partit han recomanat als participants portar guants de treball, gorra i protecció solar. El lloc de trobada per iniciar l'activitat és a Cal Toà-Fonda del llac, al quilòmetres 156 de la carretera C-14, a 2/4 de 10 del matí.

En finalitzar, es farà un dinar popular per als participants per al qual cal inscriure's, fins demà, 10 de maig, a l'adreça electrònica alturgell@esquerra.cat.

Prem per veure més contingut per a tu