Segueix-nos a les xarxes socials:

La Seu activa un nou cicle sobre els formatges amb una jornada amb la Fundació Alícia

La Seu arrencarà el proper dimecres 20 de març una nova edició del cicle Parlem de formatge, amb la celebració d'una jornada tècnica dedicada al formatge artesà dirigida a restauradors i formatgers. La jornada, que s'iniciarà a les quatre de la tarda al CETAP, és organitzada per l'Ajuntament de la Seu conjuntament amb la Fundació Alícia i dins del marc del Projecte Europeu Innolact, el qual panteja un espai de cooperació transfronterera. El programa és cofinançat pel FEDER i Ajuntament. La Fundació Alícia ha dissenyat aquesta jornada amb una capacitat de treball eficient per a l'anàlisi de sis formatges i la seva aplicació a les cuines dels restaurants del Pirineu, segons ha informat el mateix consistori. El cicle es completarà amb un calendari de visites guiades a cinc formatgeries de la Seu i la seva àrea d'influència, que es faran entre el 23 de març i el 6 d'abril. Aquesta última sessió es dedicarà especialment als nens amb un taller infantil de formatges.

Prem per veure més contingut per a tu